Usuarios Activos en la Alzina ( 147 )
....Palau-Solità i Plegamans ( Barcelona )
 
 
.
   
 SOLO CAZADORES

Chat L´Alzina

 
  Usuario Desconocido
  Registrandote podrás insertar anuncios, editarlos, borrarlos siempre que quieras, también podrás añadir una foto por anuncio y podrás añadir comentarios en los foros, opiniones y muchas cosas más
ACLARACIÓ PER UNA TAL SUSANA SOBRE UN ESCRIT A L'EDICIÓ DE L'INFORMATIU DE PALAU . EDICIÓ DE MARÇ 2014 EN REFERÈNCIA A LA CAÇA DEL SENGLAR AL NOSTRE MUNICIPI.
...... |
11/03/2014|


Primer de tot, vull deixar clar que la zona que parla la tal Susana ( camí de Can Tarragona) a dia d'avui no pertany a la societat de caçadors de l'Alzina, per tant, es tractaria d'altre societat i/o municipi.

Pel que fa a les caceres del senglar que es fan a Palau, puc dir que totes es senyalitzen amb cartells de batuda, es notifiquen a la policia local i masies properes. Estan vigilades per caçadors (sense escopeta) i un guarda de camp durant la realització de les mateixes, s'informa en tot moment a qualsevol persona que estigui a prop de que s'està realitzant una batuda. A dia d'avui, les batudes son més necessàries que mai, tenim una alta densitat de senglars que fan danys a l'agricultura i provoquen accidents de trànsit, alguns de gravetat com el d'aquest any a la carretera de Caldes.

Aquesta temporada la S.C. l'Alzina ha tingut d'anar a 3 judicis per accidents de trànsit, accidents produïts fora de la temporada de cacera. Els jutges a dia d'avui condemnen a les societats de caçadors precisament perquè aquest senglar que ha produït l'accident, no s'ha caçat en el seu moment o no s'han fet les gestions oportunes per caçar-lo.

Al nostre municipi, es venen realitzant només de 4 a 6 caceres del senglar a l'any, quant son realment necessàries, i en dissabte, per tal de molestar el menys possible, a més, son de curta durada ( 9 matí fins les 12 o 13 hores del migdia) i en llocs reduïts, sempre amb notificació a la Policia Local, fins i tot, en ocasions amb la col•laboració dels Agents Rurals. S'utilitzen de 4 a 6 gossos i al rastre, això vol dir que si els senglars no son al lloc de cacera, s'anul•la la mateixa, evitant així al màxim possible les molèsties a terceres persones.

Entenem que la caça no és una activitat ben vista pel molta gent, però és necessària. Així mateix, cal comentar que els terrenys a Palau Solità i Plegamans son de propietat privada i els caçadors tenen el permís dels propietaris per tal de desenvolupar la seva activitat que està totalment reglamentada per l'administració. Si es fa soroll (gossers), precisament és perquè tothom que està a prop estigui al cas de la realització d'una batuda perquè en moltes ocasions no es respecta aquesta activitat per part d'altres usuaris, tot i estar correctament senyalitzades.

En altres temes, cal comentar que la societat de caçadors de l'Alzina destina una part important del seu presupost anual en gestió cinegètica (repoblacions anuals de perdiu i faisà) translocacions de conills ( d'un lloc que fam mal als conreus, a altres indrets que no puguin fer mal).

Finalment, la Societat de Caçadors de l'Alzina aprofita mitjançant aquest escrit , per notificar que properament els caçadors de l'Alzina realitzarem una altre neteja dels nostres boscos, tal i com venim fent any rere any, amb la col•laboració del nostre Ajuntament. Si algun veí o institució vol col•laborar en aquestes campanyes de neteja, es poden posar en contacte amb nosaltres mitjançant el següent email: info@alzina.net.

Gràcies

Joaquim Zarzoso
President S.C. L'AlzinaMOSTRANDO LAS ÚLTIMAS NOTICIAS INSERTADAS

19/06/2006 PUBLICADOS EN EL DOE LOS PERIODOS HÁBILES DE CAZA PARA LA CAMPAÑA 2006/2007
14/06/2006 LA FEDERACIÓN REGIONAL AFIRMA QUE LA LEY SE HA MODIFICADO DE «ESPALDA A LOS CAZADORES»
12/06/2006 APRUEBAN LA SUSPENSIÓN DE LA CAZA DE REBECOS

Primeras Anteriores


    Si quieres poner tu publicidad, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.  
     
© La Alzina | Todos los derechos reservados | Webmaster : Joaquín Zarzoso | Optimizado 800x600 | Aviso Legal
 
CAZA MENOR
 Fichas Completas
 Técnicas de Caza
 Depredadores
 Cocina
 Cotos de Caza
 Armería Recomendada

CAZA MAYOR
 Fichas Completas
 Técnicas de Caza
 Homologación de Trofeos
 Calibres Recomendados
 Cocina
 Cotos de Caza

     LEGISLACIÓN
  Federaciones de Caza
  Delegaciones de Caza
  Medio Ambiente
  Artículos Legislación

  PERROS DE CAZA
 Razas Perros de Muestra
 Razas Perros de Rastro
 Metodos Adiestramiento
 Veterinaria
 Criadores
 Cuidados Especiales

    ROBO DE PERROS
 Listado Perros Robados

  TODO SOBE ARMAS
 Sobre Armas
 Choques
 Plomeo
 Licencias de Armas
 Limpieza de Armas
 Subastas de Armas
 Munición
 El Yunke

    ENLACES
 Listado Enlaces

    ÁLBUM FOTOGRÁFICO
 Tú Álbum de Fotos
 Humor Gráfico

    RELATOS DE CAZA
 Relatos de Caza

  CURIOSIDADES
 De la Caza

    ZONA DE DESCARGA
 De todo................

 SOCIEDAD L´ALZINA
 Nuestro Coto
 Fotos del Coto
 Quiero ser Socio