Usuarios Activos en la Alzina ( 570 )
....Palau-Solità i Plegamans ( Barcelona )
 
 
.
   
 SOLO CAZADORES

Chat L´Alzina

 
  Usuario Desconocido
  Registrandote podrás insertar anuncios, editarlos, borrarlos siempre que quieras, también podrás añadir una foto por anuncio y podrás añadir comentarios en los foros, opiniones y muchas cosas más
LA SOCIETAT DE CAÇADORS DE L'ALZINA REALITZA UNA NOVA JORNADA DE NETEJA DELS SEUS BOSCOS
...... |
07/07/2014|Èxit de participació en aquesta nova jornada de neteja, amb la incorporació de joves de totes les edats en les labors de neteja, juntament amb l'Associació de Discapacitats Adispap.Dissabte passat, dia 5 de juliol, la societat de caçadors de l'Alzina ( Palau - Solità i Plegamans ) va realitzar una nova jornada de neteja dels boscos del seu municipi.


En aquesta ocasió, la societat de Caçadors de l'Alzina va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament, de l'Associació de Discapacitats Adispap, dels membres del Procés Constituent, i dels joves que acompanyaven als seus pares en les labors de neteja.La jornada va començar amb la invitació, per part de la societat de caçadors, a un bon esmorzar per a tots els col·laboradors on va haver un clima molt participatiu i de compromís en labors tant necessàries com aquesta.


És necessari comentar el suport rebut per part del 2n. Tinent Alcalde de l'Àrea de Territori i Medi Ambient, la Senyora Mª Àngels Marcuello i Martínez, i del Regidor de Medi ambient, el Senyor Pedro Sánchez i Serna, els quals van estar presents a l’iniciï de la jornada, per agrair a la societat aquest tipus d'iniciatives i per oferir la seva col·laboració.


Després de l'esmorzar es van formar diferents grups de treball que es van desplaçar a diversos llocs del municipi per procedir a les labors de neteja.

El grup d'Adispap, de la mà del guarda de camp de la societat, el Senyor Alfonso Navarro, es va desplaçar a la zona de la Font de Can Pujol, una zona més accessible pels seus integrants, tenint en compte les seves limitacions físiques.Aquest grup de treball va realitzar una magnifica labor de neteja i van recollir tot tipus de deixalles.Al respecte destacar que, ens omple de satisfacció i orgull poder comptar amb l’ajuda d’aquesta Associació integrada per persones amb tanta obstinació, treball i energia en aquesta iniciativa, vital pel medi natural.Pel que fa a la resta de grups, es van desplaçar a altres zones més conflictives com Can Falguera ( zona del Bosc Grand ), Can Riera, i els boscos de Can Cerda i Ca Arimon.La zona més problemàtica va ser la Zona de Can Riera amb deixalles de tot tipus, des de malles metàl·liques a peces de plàstic de gran grandària juntament amb restes de mobles. Així, destacar que ho va ser no només per la quantitat de deixalles, sinó per la dificultat per accedir a aquestes zones boscoses.

Pel transport de les escombraries, a part dels vehicles i remolcs dels propis caçadors, van disposar un any més, de la col·laboració de Construccions Luís Mora, que ens va cedir el seu camió de forma desinteressada.

Per desgràcia, va haver-hi dos fets negatius durant la jornada que no poden passar per alt. El primer, tot i ser un detall aïllat, va ser que realitzant els treballs va haver veïns que es van mofar de les labors de neteja i el segon punt, va ser que l'endemà hi tornaven a haver noves deixalles en zones que s'havien netejat en aquesta jornada.


És penós que hi hagin burles en vers del treball desinteressat d'un grup de persones que fan una labor en benefici de tots, i igualment penós que hagin persones en el nostre municipi que prefereixin seguir utilitzant els nostres boscos com una deixalleria particular. En aquest sentit, la societat de caçadors l'Alzina no escatimarà esforços a denunciar qualsevol persona incívica que segueixi practicant aquest tipus d'activitats.


Des de la Societat de Caçadors de l'Alzina seguirem treballant amb aquesta línea, un treball de respecte cara al nostre municipi i el seu medi natural.


Finalment, volem agrair l’ interès i treball de totes les persones que van col·laborar de forma directa o indirecta i de forma totalment desinteressada en aquesta jornada de neteja dels nostres boscos.

A tots, Moltes gràcies.


Joaquin Zarzoso

President S.C. de l'Alzina.MOSTRANDO LAS ÚLTIMAS NOTICIAS INSERTADAS

10/09/2014 1 BATUDA DE LA TEMPORADA 2014
07/07/2014 LA SOCIETAT DE CAÇADORS DE L'ALZINA REALITZA UNA NOVA JORNADA DE NETEJA DELS SEUS BOSCOS
03/07/2014 LIMPIEZA DE BOSQUES A PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS POR LA S.C. L'ALZINA
20/05/2014 ACLARACIÓ A LA SENYORA SUSANA ( PART 2)
20/05/2014 FALLECE JOAN PADRÓ. VICEPRESIDENTE DE LA S.C. DE L'ALZINA
08/04/2014 EN RECORD DEL NOSTRE COMPANY I AMIC, EN JOAN URPINA.
11/03/2014 NOTA D'AGRAÏMENT PER ALS BOMBERS DE CASTELLAR DEL VALLÈS - SABADELL, METGES I INFERMERS.
11/03/2014 ACLARACIÓ PER UNA TAL SUSANA SOBRE UN ESCRIT A L'EDICIÓ DE L'INFORMATIU DE PALAU . EDICIÓ DE MARÇ 2014 EN REFERÈNCIA A LA CAÇA DEL SENGLAR AL NOSTRE MUNICIPI.
09/12/2013 TALLADA D'ALZINES AL NOSTRE MUNICIPI.
05/12/2013 PRÓXIMA BATIDA PARA DIA 7/12/2013

Navegación Más Noticias : Primeras Anteriores Siguientes Últimas


    Si quieres poner tu publicidad, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.  
     
© La Alzina | Todos los derechos reservados | Webmaster : Joaquín Zarzoso | Optimizado 800x600 | Aviso Legal
 
CAZA MENOR
 Fichas Completas
 Técnicas de Caza
 Depredadores
 Cocina
 Cotos de Caza
 Armería Recomendada

CAZA MAYOR
 Fichas Completas
 Técnicas de Caza
 Homologación de Trofeos
 Calibres Recomendados
 Cocina
 Cotos de Caza

     LEGISLACIÓN
  Federaciones de Caza
  Delegaciones de Caza
  Medio Ambiente
  Artículos Legislación

  PERROS DE CAZA
 Razas Perros de Muestra
 Razas Perros de Rastro
 Metodos Adiestramiento
 Veterinaria
 Criadores
 Cuidados Especiales

    ROBO DE PERROS
 Listado Perros Robados

  TODO SOBE ARMAS
 Sobre Armas
 Choques
 Plomeo
 Licencias de Armas
 Limpieza de Armas
 Subastas de Armas
 Munición
 El Yunke

    ENLACES
 Listado Enlaces

    ÁLBUM FOTOGRÁFICO
 Tú Álbum de Fotos
 Humor Gráfico

    RELATOS DE CAZA
 Relatos de Caza

  CURIOSIDADES
 De la Caza

    ZONA DE DESCARGA
 De todo................

 SOCIEDAD L´ALZINA
 Nuestro Coto
 Fotos del Coto
 Quiero ser Socio